Skub!e

Vuilafbrekend nanoraster

MaseratiTiO2nanorastervanEcoX 3 augustus 2015

Vanaf 1 augustus kunt u bij SKUBIE uw auto voorzien van een vuilafbrekend nanoraster van TiO2. Dit raster heeft de unieke eigenschap, dat het organisch vuil, zoals insecten, ontlasting, hars, teer, roet, maar ook mossen, bactierien e.d. Mbv uv-licht afbreekt en omzet in Co2 en H2O, waardoor het vuil met water en misschien een doek schoongehouden kan worden. Dit nanoratser en de voorreiniging is 100% biologisch en niet schadelijk voor mens en natuur. Het raster kan op nieuwe en gebruikte auto's aangebracht worden en heeft geen effect op de lak of fabrieksgarantie. Het raster beschermt de onderlaag ook tegen UV-licht.

Het interieur kan ook behandeld worden. Naast de reinigende en anti-bacteriele werking, heeft het ook de eigenschap dat nare geurtjes verdwijnen.

De werking van TiO2 is wetenschappelijk bewezen. Het Nanoraster van Eco-X dat gebruikt wordt, wordt toegepast op gevels, deurklinken, sanitaire voorzieningen, operatiekamers, interieur van ambulances, kantoormeubilair, designmeubels etc.

De prijzen van een nanoraster zijn afhankelijk van de grootte van het object. Met een nanoraster kunt besparen op onnodige chemische reinigingsmiddelen en op poetstijd.