Skub!e

Uw Schade

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave?


Hier hebben we de volgende opties voor:

  • Online offerte aanvraag op deze website

  • Een email, aangevuld met foto's van uw schade sturen naar marcel@skubie.nl

  • Een SMSje of WhatsApp met foto's sturen naar 06-55155675

  • Gewoon bellen voor een afspraak om uw auto te laten zien

 

- Krassen en kleine deuken

De meest voorkomende reparaties zijn de krassen en kleine deuken (met lakschade) veroorzaakt op een parkeerplaats. Deze worden uitgedeukt, geplamuurd en verwijderd en opnieuw gespoten.

De kleur van de lak wordt ter plaatse gemengd en deze verf op waterbasis is speciaal voor dit soort reparaties ontwikkeld. Na de kleur wordt de lak (net als de originele laklaag) voorzien van een blanke laklaag (clearcoat), waardoor de auto weer mooi glanst.  

 

- Grotere schades

Naast de kleinere schades is het ook mogelijk om grotere schades te herstellen. In verband met de reparatietijd is dit niet op lokatie mogelijk.

 

Roestverwijdering.

Ondanks de roestpreventie vanaf fabriek komt het nog steeds voor dat auto's gaan roesten. Wij maken gebruik van speciale roestverwijderaars of roeststoppers. Vervolgens wordt het plaatwerk als een nieuwe plaat behandeld en opnieuw gespoten

Helaas wordt roest vaak in het beginstadium niet behandeld met als gevolg dat er gaten in het plaatwerk komen. In zo'n geval zal er een nieuw stuk ingelast worden.

 

- Lichtmetalen velgen

De meest voorkomende schade zijn krassen van stoepranden op de lichtmetalen velg. Bij sommige auto's bladert de blanke lak af, waardoor het aluminium een gelige verweerd uiterlijk krijgt.

Het herstellen van de velg gebeurt door de krassen weg te schuren en de velg weer in de oorspronkelijke fabrieks kleur te spuiten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de velg in een andere kleur te spuiten of te dippen.

 

Herstellen van doffe koplampen.

Op den duur worden uw koplampen dof. De verharde coating op het kunststof wordt beschadigd door steenslag, zand en weersinvloeden. 

Ik haal de oude toplaag van de koplampen af en voorzie deze van een nieuwe laag, zonder dat daarbij het lichtbeeld verandert.

Cardippen

Bevalt uw huidige autokleur niet meer? Wilt u uw auto mat hebben of gedeeltelijk in een andere kleur, dan is Cardippen een optie. Binnen 2 dagen heeft uw auto een compleet nieuwe uitstraling in de vorm van een latex-achtige coating.

Naast het uiterlijk beschermt de coating ook de oorspronkelijke lak tegen krassen en steenslag.

 

Naast diverse standaard kleuren, zijn veel andere kleuren mogelijk, met eventueel pearl of metallic toevoegingen. 


Wij maken gebruik van de dip van CardipNL. Deze is namelijk speciaal voor auto's ontwikkeld, waardoor deze beter op de auto vloeit en een mooier resultaat heeft. 

 


Voor meer opties of ideeen kunt u contact opnemen of bezoek de website van CardipNL

Personaliseren


Op het moment ligt de focus van de automarkt op het personaliseren van de auto. De klant kan verschillende delen van zijn auto aanpassen naar zijn wens.

Het dak in een andere kleur, de wielen, verschillende delen van het interieur of gewoon de tank van je motorfiets in een 3 laags Lamborghini Arancia Atlas, alles is mogelijk. 

- Reparatie van leder

Leder is een natuurproduct. Hierdoor is het mogelijk om een gat of een scheur zo te herstellen, dat deze haast niet meer zichtbaar is.

Tijdens het repareren wordt de gerepareerde zone voorzien van structuur en wordt dit geverfd.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een compleet zitvlak opnieuw te verven, waardoor de bestuurderstoel er weer net zo fris uitziet als bijvoorbeeld de achterbank.

 

Reparatie van interieurdelen.

- Kunststof

Het is mogelijk om gaten van bijvoorbeeld de telefoonhouder vrijwel onzichtbaar te herstellen. Het gat wordt opgevuld met kunststof, de originele structuur wordt aangebracht en de toplaag wordt voorzien van de kleur van de rest van het deel.


- Stof

Bij een stoffen interieur is het mogelijk om gaten te repareren. Afhankelijk van de soort stof (lengte van de vezels) is dit wel of niet meer zichtbaar.